Bomag BF200 voor Grondwerken Declercq

Grondwerken Declercq uit Meulebeke heeft via De Bruycker-Kemp een Bomag BF200C-2 asfaltmachine in ontvangst genomen. De machine werd afgeleverd met Moba-Matic-2 sturing en diverse opties. Wij wensen Grondwerken Declercq veel werkplezier met de nieuwe asfaltmachine!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfaltsoorten levert De Bruycker-Kemp asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met technieken als Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstofbesparende Ecomode en een in hoogte verstelbaar platform voor meer zicht, zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 6 ton wegende BOMAG BF200 heeft een werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm.

Over Grondwerken Declercq
Grondwerken Declercq is een familiebedrijf dat zich specialiseert in o.a. grond-, beton- en sloopwerken. Met meer dan 30 jaar in het vak en ervaren medewerkers staat bij hen de klant centraal. Zowel voor kleine verbouwingen bij particulieren als voor grote totaalprojecten voor bedrijven en openbare besturen kun je bij hen terecht. Kijk voor meer info op www.declercq-grondwerken.be

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.