BOMAG BF700C-3 voor Maes Adiel Wegeniswerken

Maes Adiel Wegeniswerken uit Lichtervelde heeft onlangs een BOMAG BF700C-3 in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp leverde deze machine af met de firmanaam. Wij wensen Maes Adiel Wegeniswerken veel strakke kilometers asfalt toe!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfaltsoorten levert De Bruycker-Kemp asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met nieuwe technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, kostenbesparende Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstof besparende Ecomode en Sideview zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 21 ton wegende BOMAG BF700C-3 S500 heeft een werksnelheid van 43m/min en emissienorm stage V.

Over Maes Adiel Wegeniswerken

Maes Adiel Wegeniswerken is een familiebedrijf dat zich al vier generaties lang specialiseert in o.a. grond, riolerings-, bestrating-, en asfalteringswerken. Met bijna 100 jaar in het vak en ervaren medewerkers zijn zij bereid u verder te helpen met uw hulpvraag of aangevraagde dienst(en). Kijk op www.maesadiel.be/wegenwerken voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen BOMAG!

De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.