BOMAG BW100SC-5 tandemwals voor Stadsbader NV

Firma Stadsbader NV uit Harelbeke kocht via De Bruycker-Kemp een standaard BOMAG BW100SC-5. De Bruycker-Kemp wenst Stadsbader NVveel werkplezier met de BOMAG BW100SC-5 tandemwals!

De 1.700kg wegende BOMAG BW100SC-5 tandemwals heeft een vermogen van 15,1 kW en een werkbreedte van 1.000 mm. Deze tandemwals kenmerkt zich door de side clearance aan één zijde, waardoor de wals tot tegen de rand kan rijden. Er is namelijk geen beugel die de rol vasthoudt. Deze tandemwals is een side clearance machine. De éénzijdige ophanging zorgt ervoor dat men er zelfs mee langs een muur kan rijden.
Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Firma Stadsbader NV heeft een BOMAG BF700C-3 S500 asfaltmachine met bedrijfsbelettering afgeleverd gekregen.

OVER STADSBADER

Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door tweede en derde generatie Désiré Stadsbader en Dominique Valcke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader streeft als aannemingsbedrijf in de eerste plaats naar een stabiele positie in de sector van de openbare en industriële projecten, gebaseerd op een gezonde financiële structuur. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN UW EIGEN WALS!

De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wenst u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.