BOMAG BW120AD-5 TANDEMWALS VOOR GYVA

De firma GYVA uit Mechelen heeft opnieuw een compleet uitgeruste BOMAG BW120AD-5 tandemwals in gebruik genomen. Deze wals is uitgerust met extra werkverlichting en volledig in de firmakleur van GYVA geverfd. Het bedrijf heeft veel van het materieel uit hun machinepark aangeschaft via De Bruycker-Kemp. Wij wensen hen ook veel plezier met deze nieuwe tandemwals!

De BOMAG BW120AD-5 tandemwals (rol voor- en achteraan) weegt 2.700kg en heeft net als de combiwals een werkbreedte van 1.200 mm. De wals is geschilderd in het firmakleur van GYVA en zijn voorzien van extra verlichting.

Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over GYVA
GYVA is een relatief jong aannemingsbedrijf gelegen in Mechelen maar werkzaam in heel België. Binnen de firma houden ze zich zo veel mogelijk bezig met totaalprojecten van A tot Z. Al dan niet van de afbraak van een bestaand gebouw, het voorbereidende grondwerk waar we indien nodig in eigen beheer ook grondstabilisatie kunnen uitvoeren, het plaatsen van alle rioleringen en dan ook de afwerking van greppels, boordstenen, asfalt, klinkers, gepolierde of wegenbeton. Met een uitgebreid en modern machinepark en uiterst bekwame en flexibele medewerkers staat  GYVA 24/7 paraat voor de klanten. kijk op www.gyva.be voor meer informatie over het bedrijf, de diensten en nog veel meer.

U KUNT UW NIEUWE MACHINE NU ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.