BOMAG BW174ACP-5 voor Namur Asphalte

Namur Asphalte uit Perwez nam onlangs een BOMAG BW174 ACP-5 in ontvangst via De Bruycker-Kemp. Deze BOMAG BW174 ACP-5 werd afgeleverd in volledig rode kleur en werd voorzien van diverse opties naar wens en noden van de klant. Wij wensen Namur Asphalte veel werkplezier met hun nieuwe BOMAG wals!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfaltwalsen. Voor alle voorkomende asfaltsoorten leveren wij in de gewichtsklasse 1,5 tot 16 ton gewicht. Met nieuwe technieken als ECONOMIZER, TanGO 4 en ASPHALT MANAGER 2, zorgt de asfaltwals voor een hogere productiviteit. Deze ruim 9,6 ton wegende BW174 AP-5 AM heeft een werkbreedte van 1.680 mm. De BW174 AP-5 AM met Asfalt Manager is onder andere voorzien van een hydraulisch snijmes met aandrukrol, een aanbouwsplitstrooier en (extra) LED-werkverlichting.

De BOMAG BW174 ACP-5 is door de professionals van De Bruycker-Kemp uitgerust met diverse opties waaronder extra LED-verlichting, een achteruitkijkcamera, hydraulische kantensnij-uitrusting, interface voor GPS-systeem en een BOMAP GPS antenne set. Ook werd hij in volledig rode kleur afgeleverd naar wens van de klant.

Over Namur Asphalte

In 2019 werd Namur Asphalte, een bedrijf gespecialiseerd in wegenwerken, opgericht dankzij de samenwerking tussen de Jean Nonet Group en Sotraplant. Dit gezamelijke initiatief heeft geleid tot de oprichting van een bedrijf die zich toelegt op het leggen van asfalt in de regio Namen. Ondertussen is Namur Asphalte gegroeid tot bevoorrechte partner voor wegenwerken en aanleg van asfalt op zowel privé- als openbare werven in Wallonië en Brussel. Meer info vind u terug op: www.namur-asphalte.be

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG-walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.