BOMAG BW177D-5 voor Van den Berghe NV

Van den Berghe NV uit Verrebroek, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe BOMAG BW177D-5 kofferwals in gebruik genomen. Wij wensen Van den Berghe NV veel werkplezier toe!

Met een indrukwekkend gewicht van 6.800 kilo, een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm is deze machine een echte krachtpatser. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. Meer informatie over het BOMAG materieel? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van den Berghe NV

Van den Berghe wordt geleid door Guido, Dirk en Stijn Van den Berghe. Opgericht in 1977 beschikt het bedrijf over 40 jaar ervaring in riolerings-, wegenis-, waterbouw- en grondwerken. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.nvvdb.be/

Start met het samenstellen van uw eigen wals!
De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.