BOMAG BW213D grondwals voor VERATHO

VERATHO uit Beveren-Waas heeft opnieuw via De Bruycker-Kemp een machine in ontvangst genomen. Ditmaal een BOMAG BW213SL D-5 zelfrijdende trilrolwals. Wij wensen VERATHO veel plezierige en veilige werkuren met de nieuwe BOMAG!

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol.

Over VERATHO
Veratho werd in 2011 opgestart door Thomas Vermeulen en Raf De Keersmaeker. Zij waren reeds actief in wegenwerken en grondverzet en zagen de wens bij aannemers, voor het inhuren van dergelijke machines, groeien. Veratho telt inmiddels een grote diversiteit aan machines, van graafmachines tot bulldozers en van wielladers tot dumpers, aangepast aan de wensen van de klant. Ze beschikken over een eigen hersteldienst en eigen transportmogelijkheden, waardoor ze niet afhankelijk zijn van externe dienstverlening. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben ruime openingstijden. Kijk op www.veratho.be voor meer informatie en het complete aanbod.

Start met het samenstellen van je eigen wals

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

TOCH GRAAG CONTACT MET EEN VERKOOPADVISEUR OF LANGSKOMEN OP EEN VAN ONZE VESTIGINGEN? U BENT ALTIJD WELKOM! NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN, MAIL NAAR INFO@DBK.BE OF STEL UW VRAAG DOOR ONS CONTACTFORMULIER IN TE VULLEN.