Nog een BOMAG wals voor Stadsbader

Stadsbader uit Harelbeke heeft, nadat ze onlangs twee BOMAG combiwalsen ontvingen, nu ook BOMAG bandenwals in gebruik genomen. De Bruycker-Kemp leverde de BW28RH-5 met verzwaard ballast (tot 24 ton) en met bedrijfsbelettering. Wij wensen Stadsbader veel succes met deze nieuwe aanwinst!

Deze wals heeft een werkbreedte van ruim 2 meter en is voor Stadsbader verzwaard tot 24 ton. De wals is standaard voorzien van onder andere werkverlichting, grote spiegels, luxe draaibare stoel en BOMAG ECOMODE. Het kneedeffect van de rubberen banden garandeert een uitstekende dekking van het oppervlak. En zoals standaard bij de BOMAG bandenwalsen, is de BW28RH voorzien van een ruime en geluidsarme cabine.

Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte wals beschikbaar. Meer weten over de verschillende bandenwalsen? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Stadsbader
Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door tweede en derde generatie Désiré Stadsbader en Dominique Valcke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader streeft als aannemingsbedrijf in de eerste plaats naar een stabiele positie in de sector van de openbare en industriële projecten, gebaseerd op een gezonde financiële structuur. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.