BOMAG combiwals voor Colas Belgium S.A.

De firma Colas Belgium heeft onlangs een BOMAG BW138AC-5 combiwals in gebruik genomen via De Bruycker-Kemp. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maken de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Onlangs nam het bedrijf ook al een hybride BW174AP-5AM asfaltwals in gebruik. Wij wensen Colas wederom veel plezier met de nieuwe BOMAG wals!

Deze 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.380 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Deze tandemwals voor Colas Belgium is uitgerust met een zwaailamp en vier LED-lichten op de neerklapbare rolbeugel en extra weg- en werkverlichting rondom. Daarnaast Economizer verdichtingsmeter, een hydraulische kantensnij uitrusting, een conische aandrukrol 45ø en Ecostop. De machine is geleverd in de oranje bedrijfskleuren van Colas Belgium S.A.

Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Colas Belgium S.A.

Colas Belgium is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in infrastructuur, wegenbouw en civiele techniek. Met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie, biedt Colas Belgium een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen voor zowel publieke als private projecten. Het bedrijf streeft ernaar om duurzame en toekomstbestendige infrastructuur te bouwen, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technologieën en milieuvriendelijke benaderingen.

Met een ervaren en toegewijd team van professionals werkt Colas Belgium aan diverse projecten, variërend van wegen, snelwegen en vliegvelden tot grootschalige stadsontwikkeling en milieuprojecten. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en stellen de behoeften van hun klanten altijd centraal.

Door hun expertise en betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoorde projecten, draagt Colas Belgium bij aan de verbetering van de mobiliteit en leefbaarheid in België. Als een innovatieve speler in de sector blijft het bedrijf zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die de verwachtingen overtreffen en bijdragen aan een betere infrastructuur voor de toekomst. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.colas.be/nl 

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle Bomag walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.