BOMAG combiwals voor DM Roadbuilding

DM Roadbuilding uit Geraardsbergen heeft een BOMAG BW138AC-5 combiwals in ontvangst genomen. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BOMAG combiwals flexibel inzetbaar. De Bruycker-Kemp wenst DM Roadbuilding heel veel werkplezier met de nieuwe aanwinst!

Deze 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.380 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Deze combiwals voor DM Roadbuilding is geleverd in de ‘High Compaction’ versie waarbij een extra tegengewicht de wals 437 kg zwaarder maakt.

Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over DM Roadbuilding

DM Roadbuilding is gevestigd in Geraardsbergen. Dit bouwbedrijf is hoofdzakelijk gespecialiseerd in wegenis- en rioleringswerken. Daarnaast behoren het aanleggen van opritten en parkings zowel openbaar als privaat ook tot de werkzaamheden van DM Roadbuilding.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.