BOMAG trilwals voor Vanlaethem-Ots

Vanlaethem-Ots N.V. uit Sint-Pieters-Leeuw heeft onlangs via De Bruycker-Kemp een BOMAG BW213BVC-5 trilwals in ontvangst genomen. Eerder kocht Vanlaethem een OKADA 2000 en OKADA 3600 sloophamer. Wij wensen Vanlaethem-Ots veel werkplezier met de nieuwe zelfrijdende BOMAG!

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol.

Over Vanlaethem-Ots N.V.

Vanlaethem-Ots N.V. uit Sint-Pieters-Leeuw is o.a. gespecialiseerd in transport, grond- en afbraakwerken en container verhuur. Daarnaast hebben zij een eigen betoncentrale, stort- en recyclagecentrum. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.vanlaethemots.be/

Start met het samenstellen van uw eigen tandemwals!


De meesteBOMAG machineszijn via demachine-configuratorin een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij eenverkoopadviseuruit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.