Compact draaiende Kobelco rupsgraafmachine voor Dries Van Asbroeck

De firma Dries Van Asbroeck VOF heeft de sleutels van een Kobelco SK140SRLC-7 in ontvangst genomen via De Bruycker-Kemp. Deze compact draaiende rupsgraafmachine is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, automatische smering en de firmanaam van Dries Van Asbroeck VOF op het contragewicht op de giek!

De SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De compacte SK140SRLC-7 is uitgerust met onder andere een hydraulische snelwissel met lasthaak, looptrede aan de cabine, dubbel heflat met gaten en spil, extra werkverlichting, automatische smering, nivelleerbak, sensorplaatjes voor Topcon GPS-systeem. Daarnaast is de machine afgeleverd met de firmanaam van Dries Van Asbroeck VOF op het contragewicht en links en rechts op de giek.

Over Dries Van Asbroeck VOF

In 2014, na het behalen van zijn diploma planttechnische wetenschappen, is Dries Van Asbroeck gestart met een hele resem tuinwerken. Al vrij snel was er de noodzaak om te specialiseren. Voortaan is de hoofdactiviteit van het bedrijf vooral grondwerken, verhardingen en omheiningen. Ze beschikken hiervoor over al het nodige professioneel materiaal. Daarnaast hebben ze van jongsaf een enorme passie voor alles wat met landbouw te maken heeft. Van het maaien van gras tot en met het persen van hooi en stro is dus eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Deze waaier aan activiteiten voeren zij met jeugdig enthousiasme en de nodige vakkennis uit. Kijk op www.driesvanasbroeck.be voor meer informatie en alle werkzaamheden.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.