Compacte Kobelco SK270SRLC-7 voor JDK Afbraakwerken

JDK Afbraakwerken uit Ichtegem heeft via De Bruycker-Kemp wederom een compact draaiende Kobelco in ontvangst genomen. DezeSK270SRLC-7 short range rupsgraafmachine van Kobelco heeft een hoog vermogen en kleine footprint. De Bruycker-Kemp bedankt JDK veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

 

De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp in België voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan een beschermrooster voor de cabineruit, automatische smering, verlichtingspakket, hydraulische snelwissel, nivelleerbak, kasseibak, enkele heflat met 3 gaten en bedrijfsbelettering .

Over JDK Afbraakwerken
JDK Afbraakwerken werd in mei van dit jaar opgericht door vader Jürgen en zoon Kenneth Desmidt. Na het opbouwen van jaren ervaring bij andere bedrijven werd het tijd de grote stap te wagen en hun krachten te bundelen in een eigen firma. U kunt bij hen terecht voor asbestverwijdering met attest, afbraakwerken en grondwerken, plaatsen van bonduren en het bouwrijp maken van terreinen. Kijk op www.jdkafbraakwerken.com/ voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.