DEVAGRO SANERINGEN KIEST WEDEROM VOOR KOBELCO!

Devagro Saneringen uit Waregem heeft, via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK260LC-11 in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is naar de wensen van firma Devagro opgebouwd en afgeleverd. Wij danken Devagro Saneringen voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met deze nieuwe machine!

Prestaties, ultiem comfort en productiviteit gaan hand in hand bij deze Kobelco graafmachine. Het moderne design van de Kobelco SK260LC-11 volgt de lijn van de nieuwste generatie van Kobelco. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Naast de ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid, voldoet deze machine ook aan de nieuwste stage V-emissienormen.

Firma Devagro Saneringen heeft deze machine afgeleverd gekregen met o.a. firmanaam, enkele heflat, looptrede, automatische smering en een hydraulische snelwissel.

Over Devagro Saneringen
Devagro is een belangrijke speler in de bouwsector. Het bedrijf is sinds 1989 uitgegroeid tot een specialist in duurzame aannemingen, kwalitatieve betonoplossingen en innovatieve recyclage en bodemsaneringen. Voor meer informatie gaat u naar: https://devagro.be/activiteiten/saneringen

U KUNT OOK UW EIGEN RUPSGRAAFMACHINE ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.