Domeiner investeert in een Kobelco SK140SRLC-7 met 2-delige giek

De firma Domeiner uit Deerlijk heeft onlangs de nieuwste Kobelco SK140SRLC-7 met stelgiek in gebruik genomen. De Kobelco werd in de werkplaats van De Bruycker-Kemp uitgerust naar wens van Domeiner. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De SK140SRLC-7 2PB is door de professionals van De Bruycker-Kemp compleet uitgerust. De graafmachine staat op 700 mm brede rupsplaten en is uitgerust met hydraulische snelwissel, looptrede, extra werkverlichting en nivelleerbak.

Over Domeiner

Bij Domeiner staan ze stevig met beide voeten in de grond. Niet alleen letterlijk. Ze begrijpen dat de fundamenten van uw project de sleutel tot succes zijn, daarom denken ze graag al voor de uitvoering van de werken met je mee. Of het nu gaat om het voorbereiden van gronden voor nieuwbouwprojecten, het egaliseren van terreinen of het aanleggen van rioleringssystemen, Domeiner biedt steeds een oplossing op maat. We werken met geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat elk project op tijd én binnen het budget voltooid wordt. Zo kunt u bij Domeiner terecht voor graafwerken, grondverzet en -stabilisatie, rioleringswerken, het plaatsen van regen- en infiltratieputten, en zoveel meer. Naast de funderings- en grondwerken helpen ze graag bij de inrichting van uw terrein. Van het creëren van groenzones tot het aanleggen van opritten, parkings en betonverhardingen. Kijk op www.domeiner.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.