Driemaal Atlas 180Wsr spoorwegmachine voor De Witte

 De Witte - Vandecaveye uit Wingene (B), heeft onlangs drie Atlas 180Wsr spoorwegkranen mogen ontvangen. Deze spoorwegmachines zijn compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van De Witte. Wij wensen De Witte heel veel werkplezier met de drie nieuwe aanwinsten!

De Atlas 180Wsr, heeft een motorvermogen van 157 pk en voldoet aan emissienorm Stage V. Dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) heeft de spoorwegkraan een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorkraan is standaard uitgerust met een dubbele cabine, centrale smering, proportionele bediening en een compressorinstallatie. Voor optimale veiligheid en perfect zicht rondom is de machine voorzien van 13 LED-werklampen, een zij- en achteruitrijcamera.

Deze 3 machines hebben een aangepaste giekopstelling waardoor de stabiliteit en hijscapaciteit zo optimaal mogelijk wordt. Uiteraard zijn de machines uitgevoerd met een Last Moment Beveiliging, hoogte- en zwenkbegrenzing. Hierin is ook de hijsjib opgenomen welke een last tot maximaal 4.500 kg hydraulisch uitschuifbaar tot een hoogte van 14 meter kan brengen.

Twee machines zijn voorbereid om te kunnen werken met een hoogwerkbak, zodat vanuit de hoogwerkbak alle functies van de machine kunnen worden bediend. Één van deze machines heeft hiernaast een extra pomp om een constante olieopbrengst voor de Movax te garanderen.

De zeer complete uitgeruste spoorwegkranen van De Witte – Vandecaveye, zijn door de specialisten van Van Tetering zorgvuldig opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij o.a. aan vier steunpoten, gereedschapskisten, extra werkverlichting, extra functies, slangbreukbeveiliging, verschillende camera’s en meer.

Over De Witte – Vandecaveye

Sinds 1948 is De Witte – Vandecaveye actief in de elektriciteitssector. Met een doorgedreven service en kwaliteit, spelen zij op vele terreinen van deze branche. U kunt bij hen terecht voor algemene elektriciteitswerken met VCA-certificatie, trekken van kabels, horizontale boringen en verlichtingsinstallaties. Ook voor buitenwerken met spoorwegkranen, rupskranen en mini-graafmachines kunt u beroep op De Witte – Vandecaveye doen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.dewittevdc.be/nl

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.