Driemaal BOMAG BW177D-5 grondwals voor Stadsbader

Stadsbader uit Harelbeke heeft drie BOMAG BW177D-5 grondwalsen aan het machinepark toegevoegd. Wij wensen Stadsbader NV veel geluk met deze BOMAG walsen en danken hen voor de fijne samenwerking!

Avec un poids impressionnant de 6 800 kilogrammes, une puissance de 55,4 kW et une largeur de travail de 1 686 mm, cette machine est une véritable force de la nature. La gamme complète de rouleaux de sol BOMAG est disponible dans des classes de poids allant de 3 à 28 tonnes. À partir de la classe de poids de 4,5 tonnes, ces machines peuvent être équipées en option de divers systèmes de mesure modulaires (BEM, BTM, BCM) et/ou de GPS. De plus, dans l'offre de produits de BOMAG, il existe également des rouleaux de sol spéciaux : avec plaque vibrante, Polygoon et Variocontrol. Pour plus d'informations sur le matériel BOMAG, veuillez contacter l'un de nos conseillers commerciaux.

Over Stadsbader

Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader streeft als aannemingsbedrijf in de eerste plaats naar een stabiele positie in de sector van de openbare en industriële projecten, gebaseerd op een gezonde financiële structuur. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!

Stel uw eigen BOMAG online samen met de handige machine-configurator. Zo ook de BOMAG BW177D-5 grondwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 052 399 200, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.