Eeckhaut Bernard NV kiest nogmaals voor BOMAG BMP8500

Eeckhaut Bernard NV uit Oudenaarde heeft onlangs een nieuwe BOMAG BMP8500 verdichter in ontvangst genomen. Deze geavanceerde machine vervangt een oudere BMP8500 na vele succesvolle draaiuren. Wij wensen Eeckhaut Bernard NV veel succes en plezier bij het gebruik van de nieuwe sleuvenwals.


De BOMAG verdichter BMP8500 is een op afstand bedienbare bodemverdichtingsmachine. De BMP 8500 is standaard zowel via een kabel als radiografisch op afstand te bedienen. Ideaal op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is. De 1,6 ton wegende verdichter heeft een werkbreedte van 610 of 850 mm. De unieke compressietechnologie dankzij de economizer bespaart de gebruiker veel tijd. De economizer bepaalt namelijk automatisch de voortgang van de verdichting.

De BOMAG BMP8500 levert uitstekend werk voor o.a. sleuven, funderingen, straatwerk en overal waar hoge eisen worden gesteld voor mobiliteit en zware bodemcondities.

Over Eeckhaut Bernard NV

Eeckhaut Bernard, gevestigd te Oudenaarde, is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in grond-, afbraak-, riolerings- en betonwerken. Het bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.eeckhautnv.be/nl

Start met het samenstellen van uw eigen wals!

De BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of bezoeken.

Neem contact met ons op!

Wenst u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.