EURO-SERVICES KIEST VOOR DE BEWEZEN TOPKWALITEIT VAN DE ATLAS 350MH

Euro-Services uit Pont-de-Loup heeft wederom een Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Dit is alweer de vierde Atlas overslagmachine die De Bruycker-Kemp mocht leveren aan Euro-Services. Euroservices zegt het volgende over de Atlas; “De souplesse van deze nieuwe Atlas 350MH blue is zeker een meerwaarde voor ons bedrijf.” Wij wensen Euro-Services opnieuw veel plezier met de nieuwe 350MH!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine en steunpoten is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Euro-Services opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan een contragewicht van 8.200 kg, volle banden, cycloon filter en extra werkverlichting. Binnenkort wordt er ook een nieuwe grijper geleverd.

Over Euro-Services
Euro-Services uit Pont-de-Loup is gespecialiseerd in de overslag van grondstoffen en halffabricaten zoals zand, kolen, grind, suiker en granen. Kijk op www.euro-services.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.