FIRMA COLAS BELGIUM KIEST VOOR BOMAG!

Colas Belgium Agentschap Noord uit Heusden-Zolder  heeft, via de Bruycker-Kemp, een nieuwe BOMAG tandem trilwals BW154AP-4V AM in ontvangst genomen. Deze trilwals is naar wens afgeleverd met firmakleur van Colas Belgium. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe BOMAG!

De BOMAG BW154 AP-5 heeft een eigen gewicht van circa 7,3 ton, een werkbreedte van 1.500 mm en een vermogen van 55,5 kW. Ook is deze machine voorzien van de nieuwste emissienorm Stage V. Deze asfaltwals is voor Colas Belgium uitgerust in rood-oranje firmakleur.

Over Colas Belgium Agentschap Noord
Sinds 1988 maakt Colas Belgium deel uit van de Groep Colas, wereldleider in de bouw en het onderhoud van vervoersinfrastructuren. Als belangrijke speler in de ruimtelijke ordening komt Colas Belgium tegemoet aan de mobiliteits-, urbanisatie- en milieu-uitdagingen waarmee lokale overheden geconfronteerd worden. De activiteiten van Colas Belgium zijn gericht op de stadsplanning, de bouw en het onderhoud van wegen-, spoorweg-, luchthaven-, haven- industriële en logistieke infrastructuren. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.colas.be/nl/vestigingen/exploitatie-sites/agentschap-noord

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wens u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.