GHENT DREDGING KIEST VOOR KOBELCO SK130LC-11!

Firma Ghent Dredging uit Eke heeft, via de Bruycker-Kemp, een Kobelco SK130LC-11 in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is volledig afgewerkt door de experts van de Bruycker-Kemp. Wij danken Ghent Dredging voor het vertrouwen en wensen hen veel werkplezier met de nieuwe machine!

De Kobelco SK130LC-11 biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit door het grote vermogen. Daarnaast voldoet deze zeer populaire machine aan de strengste emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De machinist waant zich in een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntregeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking. 

Deze Kobelco SK130LC-11 is afgeleverd met dubbele heflat, automatische smering, overdrukcabine en hydraulische snelwissel.

Over Ghent Dredging

Ghent Dredging is sinds 1976 actief in baggerwerken en waterbouw. Geleidelijk aan werd het activiteitenprogramma uitgebreid met algemene grondwerken, wegenwerken en (water)bodemsaneringswerken. Het bedrijf is werkzaam in België, Nederland en Frankrijk. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.ghentdredging.be/

U KUNT OOK UW EIGEN RUPSGRAAFMACHINE ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.