GOEMAERE GRONDWERKEN BVBA KIEST VOOR KOBELCO SK300LC-11

Firma Goemaere Grondwerken uit Olsene heeft, via de Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK300LC-11 afgeleverd gekregen. Deze rupsgraafmachine is o.a. voorzien van een enkele heflat, automatische smering en een hydraulische snelwissel.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De 32 tons Kobelco SK300LC-11 kenmerkt zich door het hoge motorvermogen van circa 272 pk. Deze rupsgraafmachines is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen. De Kobelco SK300LC-11 is door De Bruycker-Kemp uitgerust met een hydraulische snelwissel, automatische smering en heflat.

Over Goemaere Grondwerken

Firma Goemaere Grondwerken is gespecialiseerd in grondophoging, afbraak- en sluiswerken. Kijk op https://www.goemaere-grondwerken.be/sluiswerken.html voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.