JDB Bouw ontvangt compact draaiende Kobelco SK230SRLC

JDB Bouw uit Zomergem heeft onlangs een SK230SRLC-7 in ontvangst genomen. Deze compact draaiende Kobelco rupsgraafmachine is door de professionals van De Bruycker-Kemp compleet uitgerust met onder andere extra tegengewicht, 3D-meetsysteem, automatische smering en hydraulische snelwissel. De Bruycker-Kemp wenst JDB Bouw veel werkplezier met deze prachtige rupsgraafmachine!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK230SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK230SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Uitrusting

Firma JDB Bouw heeft deze Kobelco ontvangen met een extra tegengewicht +1400kg, 3D-meetsysteem, automatische smering, hydraulische snelwissel, heflat met 3 gaten, gereedschapskoffer en extra werkverlichting. Daarnaast is de Kobelco voor JDB Bouw afgeleverd met firmanaam, geschilderd tegengewicht, twee dieplepelbakken en een slotenbak.

Over JDB Bouw

Als jong, dynamisch en modern bedrijf richten zij zich tot grond- en wegeniswerken in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Je kunt er terecht voor algemene grondwerken, maar ook rioleringswerken, wegeniswerken en omgevingsaanleg. Deze werkzaamheden voeren ze uit voor zowel particulieren als professionelen.

JDB Bouw investeert niet enkel in de uitbreiding van het machinepark, maar ook in de opleiding van de medewerkers. Ze beschikken stuk voor stuk over jarenlange ervaring in de sector. Deze vakkennis en het kwalitatieve machinepark garanderen een professionele, nauwkeurige en snelle uitvoering van de werken. Kijk op jdbbouw.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.