KATO IC100-5 rupsdumper voor Special Renting

Special Renting uit Zele, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe KATO IC100-5 Stage V rupsdumper in ontvangst genomen. KATO heeft een flinke stap gezet om, ook buiten de thuismarkt Japan, weer een leidende rol te gaan spelen op het gebied van grotere rupsdumpers. Wij wensen Special Renting veel werkplezier met de nieuwe rupsdumper!

De standaarduitrusting van de KATO rupsdumper bestaat onder andere uit een airconditioning, zij- en achteruitrijcamera, luxe stoel en eenvoudige joystick-bediening. De voorklep en motorklep zijn eenvoudig te openen en vanaf straatniveau zijn de essentiële onderdelen makkelijk toegankelijk voor een dagelijkse inspectie. Bovendien is de rupsdumper uitgerust met een weegsysteem om de dagproductie te kunnen monitoren. De cabine kenmerkt zich door het uitstekende zicht rondom. De KATO IC100-5 rupsdumper heeft een laag zwaartepunt en hoge bodemvrijheid, wat het een genot maakt om mee te werken.

De 11,6 ton wegende KATO rupsdumper op 700 millimeter brede rubberen rupsen heeft een motorvermogen van 260 pk, laag brandstofverbruik en een rijsnelheid van maximaal 12 km/uur. De lage opbouw van de cabine van 2.70 laat in veel gevallen vervoer op een bakwagen toe. Het lagere eigengewicht biedt voordeel bij het transport van twee dumpers op één combinatie (vrachtwagen).

U kunt voor de vernieuwde rupsdumpers van KATO in Nederlands en België terecht bij Reesink Construction Equipment. De Bruycker-Kemp in België en Kemp Groep in Nederland zijn de leveranciers van rupsdumpers van dit kaliber en bieden een hoge mate van service en ondersteuning. In beide landen zijn deze KATO rupsdumpers het perfecte aanvullende product voor klanten die zij onder andere bedienen met zwaardere rupsgraafmachines.

Over Special Renting
Special Renting uit Zele beschikt over een ruimaanbod van verhuurmachines voor de bouwnijverheid, industrie en tuinbouw. Daarnaast is Van Zele Special Renting de officiële Benelux dealer voor Star Hammer breekhamers. Kijk op www.specialrenting.be voor meer informatie.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.