Alweer een Kobelco voor Karl D’Haene!

Trouwe klant Karl D’Haene uit Kruisem heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK28SR-6E in ontvangst genomen. Met deze nieuwe minigraafmachine kleurt het machinepark nóg blauwer. Voor een flexibele inzet is de machine geleverd met een hydraulische snelwissel en complete bakkenset. De Bruycker-Kemp wenst hen wederom veel werkplezier met de nieuwe minigraver!

De Kobelco SK28SR-6E biedt praktische prestatie verhogende functies. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De rechthoekige cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

De professionals van De Bruycker-Kemp hebben deze Kobelco SK28SR-6E voor Karl D’Haene uitgerust met hydraulische snelwissel, dieplepelbak van 400 en 800 mm en een slotenbak, extra functie, hefoog op voorarm, werklichten en automatische smering. Ook is de machine afgeleverd in de opvallende uitstraling van Karl D’Haene.

Over Karl D’Haene

Karl D’Haene BVBA uit Kruisem is gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- en rioleringswerken en de aanleg van parkings en terreinen. Maar ook afbraakwerken en betonwerken behoren tot hun activiteiten. Kelders, parkings of gelijk welke betonconstructie van huiskelder tot grote projecten gieten ze ter plaatse. Daarnaast beschikken ze over een breekwerf en een TOP (tijdelijke opslagplaats voor grond). Kijk op www.grondwerken-dhaene.be voor meer informatie en alle recente projecten.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle (mini)graafmachines van 1,0 tot 50,0 ton zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK28SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 030 - 666 60 66, mail naar info@kemp-groep.nl of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.