Kobelco minigraver voor Karl D’Haene

Trouwe klant Karl D’Haene uit Kruisem heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK17SR-3E in ontvangst genomen. Daarnaast kozen zij ook voor een OKADA 200 sloophamer. Met deze twee nieuwe aanwinsten kleurt het machinepark alsmaar blauwer. De Bruycker-Kemp wenst hen wederom veel werkplezier met de nieuwe minigraver en sloophamer!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

De minigraver van Karl D’Haene is door De Bruycker-Kemp voorzien van een hydraulische snelwissel en verschillende bakken.

Over Karl D’Haene

Karl D’Haene BVBA uit Kruisem is gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- en rioleringswerken en de aanleg van parkings en terreinen. Maar ook afbraakwerken en betonwerken behoren tot hun activiteiten. Kelders, parkings of gelijk welke betonconstructie van huiskelder tot grote projecten gieten ze ter plaatse. Daarnaast beschikken ze over een breekwerf en een TOP (tijdelijke opslagplaats voor grond). Kijk op www.grondwerken-dhaene.be voor meer informatie en alle recente projecten.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via demachine-configuratorin een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij eenverkoopadviseuruit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.