Kobelco SK10SR-2E: De ideale minigraver voor de hovenier!

Tuinen Sander Delmeire uit Ligging heeft onlangs een Kobelco minigraver in ontvangst genomen. De Kobelco SK10SR-2E is, met zijn compacte afmetingen en uitschuifbare onderwagen ideaal inzetbaar op plekken waar de ruimte beperkt is, zoals in tuinen. Daarnaast is de machine voor Sander Delmeire afgeleverd met een mechanische snelwissel en slotenbak nog efficiënter in te kunnen zetten.

Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Met een groot werkbereik, uitschuifbare onderwagen en betrouwbare constructie is deze Kobelco SK10SR-2E perfect voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.

Over Tuinen Sander Delmeire

De gepaste oplossing om uw buitenruimte op te frissen of helemaal aan te leggen, vindt u bij Tuinen Sander Delmeire uit Oudenaarde. Tuinman en zaakvoerder Sander Delmeire heeft ervaring in het aanleggen van tuinen en het uitvoeren van een grondig tuinonderhoud. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Tuinen Sander zorgt in de eerste plaats voor een nauwkeurige tuinaanleg. Dit gebeurt in stadstuinen en in grotere groene oases. Nadien blijft het bedrijf uw partner voor het onderhouden van het groen. Ook voor de aanleg van terrassen en opritten bent u bij Tuinen Sander Delmeire aan het juiste adres. Kijk op www.tuinensander.be voor meer informatie en alle mogelijkheden. 

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.