KOBELCO SK10SR-2E MINIGRAVER VOOR BETONBOUW BENTEIN

Bentein Beton-Bouw uit Langemark nam via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK10SR-2E in ontvangst. De minigraver werd afgeleverd met hydraulische snelwissel en extra LED-werklichten. Wij wensen Bentein Beton-Bouw veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Met een groot werkbereik, uitschuifbare onderwagen en betrouwbare constructie is deze Kobelco SK10SR-2E perfect voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch uitgekiende zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine.

Over Betonbouw Bentein
Betonbouw Bentein, gevestigd in Langemark-Poelkapellen, is al vier generaties lang een familiaal bedrijf die vol enthousiasme veelzijdige bouwprojecten realiseert. Voor onder andere grondwerken, betonwerken, woningbouw en restauratie werken kunt u bij hen terecht. Hun ervaren team zorgt telkens voor een professioneel resultaat. Voor meer info gaat u naar: www.bouwbentein.be

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Configureer uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.