Kobelco SK140SRLC-7 2PB voor Quintelier

De firma Quintelier uit Dendermonde heeft onlangs de nieuwste Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine met stelgiek in gebruik genomen. De Kobelco werd in de werkplaats van De Bruycker-Kemp verder compleet uitgerust. Wij wensen Quintelier veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK140SRLC-7 2PB is standaard uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.

De hydraulische verstelbare giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Met een stelgiek heeft u meer graafbereik en bent u flexibeler tijdens het lossen in een laadbak of het werken met een hydraulisch uitrustingsstuk.

De SK140SRLC-7 2PB met lange voorarm is door de professionals van De Bruycker-Kemp compleet uitgerust. De graafmachine staat op afgeschuinde rupsplaten en is uitgerust met een hydraulische snelwissel, tegengewicht (+1000kg), heflat met 3 gaten, zwaailicht, gereedschapskoffer, extra werklichten, maaikorffunctie en automatische smering.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Quintelier

Quintelier groeide de afgelopen decennia uit tot een gereputeerde onderneming in enkele specifieke vakgebieden: onderhoud, ruiming en herstelling van waterlopen en omgevings- en infrastructuurwerken. Ze verzorgen de volledige aanleg van een park, speeltuin, parking, vijver of een andere openbare ruimte met paden, verharding, beplanting, meubilair, riolering, poorten, bruggen. Ze maken op maat alle mogelijke houten constructies: houten bruggen, trappen, steigers, vlonders. U kunt voortaan ook bij hen terecht voor kwaliteitsvolle houten poorten en omheiningen, alsook voor houten tuinschermen, gevelbekleding en brievenbussen. Kijk op www.quintelier.biz voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.