Kobelco SK140SRLC-7 voor AD bvba

AD bvba uit Kalken heeft via De Bruycker-Kemp  een Kobelco SK140SRLC-7 in gebruik genomen. De machine is uitgerust met hydraulische snelwissel, enkele heflat en maai functie. Wij wensen AD veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kempt naar eisen en wensen van AD opgebouwd. Zo is de machine afgeleverd met enkele heflat, maaifunctie en hydraulische snelwissel.

Over AD bvba
Met meer dan 15 jaar ervaring in wegenwerken, water -en groenwerken staat AD bvba elke dag paraat en garandeert een kwaliteitsvolle uitvoering. Voor meer info: www.ad-bvba.be

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.