Kobelco SK140SRLC-7 voor De Jonge & ZN

De Jonge & ZN heeft een compleet uitgeruste Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco werd in de werkplaats van De Bruycker-Kemp uitgerust met automatische smering, 700mm bolt-on rubberen rupsblokken en heeft een verbreed dozerblad. Wij wensen de professionals van De Jonge & ZN veel werkplezier met deze mooie Kobelco!

De compact draaiende Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. Daarnaast is de machine standaard uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ruim 15 ton wegende Kobelco heeft een motorvermogen van circa 117 pk. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor.

De SK140SRLC-7 is door de professionals van De Bruycker-Kemp compleet opgebouwd. De graafmachine staat op 700mm bolt-on rubberen rupsblokken en heeft een verbreed dozerblad. Verder is de machine voorzien van automatische smering, een hefoog op binnenkant van de voorarm en extra werkverlichting.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.