Kobelco SK140SRLC-7 voor Fragapane Adriano Egouttage

Fragapane Adriano Egouttage uit Henegouwen, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 in gebruik genomen. De compleet opgebouwde rupsgraafmachine is o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, gereedschapskist op de onderwagen en automatische smering. Wij wensen Fragapane Adriano Egouttage veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.

De compact draaiende SK140SRLC-7 is door de professionals van De Bruycker-Kemp zeer volledig afgeleverd. De graafmachine is uitgerust met een hydraulische snelwissel, verzwaard contragewicht, een schuifblad, heflat met drie gaten, een automatisch smeersysteem, gereedschapskist op de onderwagen en een looptrede aan de cabinekant. Daarnaast is de Kobelco afgeleverd met meerdere bakken en firmanaam op de giek en contragewicht.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Fragapane Adriano Egouttage

Fragapane Adriano Egouttage uit Henegouwen is sinds 2012 gespecialiseerd in riolerings- en landschapswerken. Fragapane Adriano Egouttage is actief in heel Wallonië en het Brussels Gewest. Kijk op www.egouttage-fragapane.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.