Kobelco SK140SRLC-7 voor Jim Doms

De firma Jim Doms uit Bonheiden heeft onlangs via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK140SRLC-7 in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine werd in de werkplaats van De Bruycker-Kemp uitgerust met diverse opties. We wensen Doms Jim veel veilige werkuren met die nieuwe Kobelco!

 

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De SK140SRLC-7 is door de professionals van De Bruycker-Kemp uitgerust met onder andere een looptrede aan de cabine, enkele heflat met 3 gaten, hydraulische snelwissel, automatische smering en werd voorzien van de firmanaam.

Over Jim Doms
Jim Doms uit Bonheiden werd opgericht in 2021. Voor verschillende werken kun je bij hen terecht waaronder kraan- en grondwerken, totaalprojecten, aanleg van opritten en terrassen, plaatsen van regenputten,.. Prijs, kwaliteit, duidelijkheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staat bij Jim Doms centraal! Voor meer info kijk op www.tuinengrondwerken.be

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.