Kobelco SK140SRLC-7 voor Scheirlinck Johan BV

Scheirlinck Johan BV uit Wetteren, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, automatische smering en heflat met drie gaten. Wij wensen Johan Scheirlinck veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.

De compact draaiende SK140SRLC-7 is door de professionals van De Bruycker-Kemp zeer volledig afgeleverd. De graafmachine staat op 700 mm brede rupsplaten en is uitgerust met clip-on blokken voor bescherming van de rupsen, een hydraulische snelwissel, een schuifblad, heflat met drie gaten, een volledig LED-werkverlichtingspakket en automatisch smeersysteem.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Johan Scheirlinck BV

Johan Scheirlinck BV uit Wetteren is ervaren specialist in wegenwerken, bestratingen en meer. Als familiebedrijf hechten zij veel waarde aan persoonlijke en gemoedelijke aanpak. Scheirlinck biedt verschillende diensten aan voor grote projecten, maar ook particulieren zijn van harte welkom. Ze zijn vooral actief in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.scheirlinckjohan.be/

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.