Kobelco SK17SR-3E en OKADA 200 voor Careye B.V.

Careye B.V. uit Ieper heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK17SR-3E en OKADA 200 sloophamer in ontvangst genomen. De minigraver is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel en meerdere bakken. Wij wensen Careye B.V. veel werkplezier met de nieuwe Kobelco en OKADA sloophamer!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

De minigraver van Careye B.V. is door De Bruycker-Kemp voorzien van een hydraulische snelwissel en verschillende bakken zoals een banaan-, dieplepel- en slotenbak.

Over Careye B.V.

Careye B.V. uit Ieper is gespecialiseerd in verschillende betonwerken zoals het plaatsen van industriële betonvloeren, beton terras in tegellook, uitgewassen beton, particuliere werken en betonwanden ter plekke plaatsen. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.betonwerkencareye.be/

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.