Kobelco minigraver voor BMV Grondwerken

BMV Grondwerken uit Ingelmunsterheeft onlangs een nieuwe Kobelco SK17SR-3E met canopy in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp wenst BMV Grondwerken veel werkplezier met deze nieuwe minigraver.

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

De minigraver van BMV Grondwerken is door De Bruycker-Kemp voorzien van een hydraulische snelwissel en afgeleverd met verschillende bakken.

Over BMV Grondwerken
BMV Grondwerken uit Ingelmunster is gespecialiseerd in algemene grondwerken, sloopwerken en recycling. Het machinepark van BMV Grondwerken bestaat uit meerdere Kobelco rupsgraafmachines.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.