Kobelco SK180NLC-10E voor Terrassement T.N.A.

Terrassement T.N.A. uit Mignault – Le Roeulx heeft een Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. De nieuwe Kobelco SK180NLC-10E rupsgraver is volledig naar de wensen en eisen vanTerrassement  T.N.A. opgebouwd en afgeleverd.

De Kobelco SK180NLC-10E is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De Kobelco SK180NLC-10E kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit in deze klasse. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-10E en dezelfde lengte rupsketting bent u verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kunt u met deze machine nog productiever werken.

De moderne motor met toevoeging van Ad-Blue zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. De Kobelco SK180NLC-10E biedt daarnaast een stillere en comfortabelere werkomgeving. De veilige en comfortabele cabine stelt het belang van de machinist voorop.

De Kobelco SK180NLC-10E is door de professionals van De Bruycker-Kemp onder andere voorzien van een looptrede langs de cabine, de firma naam op de arm en het tegengewicht. Daarnaast is de Kobelco afgeleverd met een sorteergrijper.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Wilt u meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs.

Over Terrassement T.N.A.
Terrassement T.N.A. uit Mignault – Le Roeulx is gespecialiseerd in grondwerken, afbraakwerken, wegenwerken en aanleg van parkings. Ze voeren grondwerken uit voor appartementen, zwembaden en huizen. Daarnaast doen ze ook nivelleringswerken rond tuinen, parken en parkings. Ook voor het afbreken van gebouwen en het uitbreken van wegen en parkings kan op hen beroep gedaan worden. Verder behoort de aanleg van drainage en rioleringen, ontbossing en het plaatsen van regenwaterputten tot hun werkzaamheden.