Kobelco SK230SRLC-7 voor SC Terrassement et Construction

SC Terrassement et Construction uit Ixelles heeft, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK230SRLC-7 in ontvangst genomen. De machine is in Hamme opgebouwd en afgeleverd volgens de eisen en wensen van de klant. De Bruycker-Kemp wenst SC Terrassement et Construction veel werkplezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK230SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK230SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De compacte Kobelco SK230SRLC-7 van SC Terrassement et Constructionis door de professionals van De Bruycker-Kemp o.a. opgebouwd met een hydraulische snelwissel, centraal smeersysteem en een hijslat aan de binnenzijde van de knikarm.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.