Kobelco SK270SRLC-5E voor Debackere Davy

Debackere & Zonen Grondwerken Davy uit Gits heeft onlangs een Kobelco SK270SRLC-5E in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp o.a. uitgerust met een hydraulische snelwissel, Topcon GPS-systeem, automatische smering en extra werkverlichting. Wij wensen Debackere Davy veel werkplezier met de Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-5E kenmerkt zich door een motorvermogen van 169 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-5E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.