KOBELCO SK270SRLC-7 VOOR VANDEVOORDE ELIAS

Vandevoorde Elias uit Eeklo heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK270SRLC-7 aangekocht. De compact draaiende rupsgraafmachine is uitgerust met o.a. extra contragewicht, automatische smering en extra LED-werkverlichting. De Bruycker-Kemp wenst Vandevoorde Elias veel werkplezier met deze Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp voorzien van extra contragewicht, automatische smering, extra LED-werkverlichting en een hydraulische snelwissel met lasthaak.

Over Vandevoorde Elias
Oprichters Elias Vandevoorde en Sanny van Rie startten in 2000 met grond– en afbraakwerken. Door de opgedane kennis en ervaring bleef de onderneming groeien. Dit resulteerde in het aanbieden van andere diensten, zoals containerdiensten en transport. Zij kunnen vandaag rekenen op een professioneel en trouw team van om en bij de 30 medewerkers. Elias Vandevoorde bvba is uitgegroeid tot een vakspecialist in grond- en afbraakwerken, containerverhuur en transportdiensten. Voor meer info ga naar: www.eliasvandevoorde.be

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.