Kobelco SK270SRLC-7 voor Vindevogel

Vindevogel uit Kruisem heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK270SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco werd in de werkplaats van De Bruycker-Kemp uitgerust met onder andere automatische smering, extra LED-werkverlichting en hydraulische snelwissel. Wij wensen Vindevogel veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Firma Vindevogel heeft deze Kobelco in ontvangst genomen met extra tegengewicht +1400kg, zwaailicht, dubbele heflat met 4 gaten, gereedschapskoffer, automatische smering, extra LED-werkverlichting en hydraulische snelwissel. Daarnaast is de Kobelco voor Vindevogel afgeleverd met firmanaam en geschilderd tegengewicht.

Over Vindevogel

Vindevogel NV uit Kruisem is een dynamisch familiebedrijf die opgericht werd in 1956. Ondertussen werken ze met 90 personeelsleden. Als firma willen ze verder blijven groeien en om die reden hebben ze reeds verschillende samenwerkingsvormen afgesloten zoals in 2014 met Ondernemingen Lievens BV uit Sint-Lievens-Houtem. Bij Vindevogel kunt u terecht voor wegenbouw, rioleringswerken, aanleg van waterleidingen en andere nutsleidingen,.. Voor meer info kijk op: www.vindevogel.be

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.