Kobelco SK270SRLC-7 voor Wanty

Firma Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, heeft onlangs een Kobelco SK270SRLC-7 in ontvangst genomen. De rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp o.a. uitgerust met hydraulische snelwissel, GPS-voorbereiding en draaikantelstuk. Wij danken Wanty voor de fijne samenwerking!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 kenmerkt zich door een motorvermogen van 173 pk en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De machine is in de werkplaats van De Bruycker-Kemp voorzien van diverse opties. Denk hierbij een hydraulische snelwissel met lasthaak, GPS-voorbereiding en draaikantelstuk. Daarnaast is deze Kobelco afgeleverd met een dieplepel- en nivelleerbak.

Over Wanty

De onderneming Wanty, opgericht in 1946, heeft doorheen de jaren een enorme groei gekend, zowel op technisch, infrastructureel als op menselijk vlak. Op dit moment telt de groep Wanty, gelegen in Péronnes-lez-Binche, maar liefst 1500 werknemers en zo’n 500 bouwmachines. Dat firma Wanty blijft investeren, staat als een paal boven water. Dit indrukwekkend familiebedrijf begrijpt als geen ander dat gekwalificeerd personeel en moderne machines de sleutel zijn tot succes.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC-7. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.