Kobelco Sk28SR-6E voor firma Van Ryckeghem

Dieter van Ryckeghem uit Ingelmunster heeft, via De Bruycker Kemp, een Kobelco minigraafmachine met Stage V motor in gebruik genomen. Wij wensen Van Ryckeghem heel veel werkplezier met de nieuwe Kobelco SK28SR-6E minigraver!

De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver met een motorvermogen van 17,1 kW. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK28SR-6E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De binnendraaier kenmerkt zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek voor de machinist.

De Bruycker Kemp heeft de Kobelco SK28SR-6E voor Van Ryckeghem voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, dieplepelbalken en een slotenbak.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over firma Van Ryckeghem

Van Ryckeghem is uw partner voor tuin- en bouwwerken, klein grondwerk, tuinonderhoud en aanleg van bijvoorbeeld een zwemvijver. Voor meer informatie gaat u naar https://www.tuinenbouwdieter.be/

Start met het samenstellen van je eigen Kobelco minigraver!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.