Kobelco SK28SR-6E voor Schockaert Rioleringswerken

Schockaert Rioleringswerken BVBA uit Zeleheeft een Kobelco minigraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco SK28SR-6E minigraver met een moderne Stage V motor is door De Bruycker-Kemp afgeleverd inclusief hydraulische snelwissel.

De Kobelco SK28SR-6E is een compacte en krachtige minigraver met een motorvermogen van 17,1 kW. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de Kobelco SK28SR-6E stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De binnendraaier kenmerkt zich o.a. door de ruime en comfortabele werkplek, inclusief airco, voor de machinist.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Schockaert Rioleringswerken
Schockaert Rioleringswerken BVBA uit Zele heeft als familiebedrijf meer dan 20 jaar ervaring in de bouw. Sinds enkele jaren hebben ze zich ook gespecialiseerd in grond- en rioleringswerken. De bewuste keuze voor een kleine bedrijfsstructuur en de hieruit volgende flexibiliteit, gecombineerd met ervaring zijn de grootste troeven van Schockaert. Kijk op www.schockaertriolering.be voor meer informatie.