Kobelco SK300LC-11 voor Patrick Stevens

Patrick Stevens uit Lochristi heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK300LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is o.a. afgeleverd met een 3D meetsysteem, verzwaard contragewicht, hydraulische snelwissel en automatische smering. De Bruycker-Kemp wenst Patrick Stevens veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De 32 tons Kobelco SK300LC-11 kenmerkt zich door het hoge motorvermogen van circa 272 pk. Deze rupsgraafmachines is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen.

De Kobelco SK300LC-11 van Patrick Stevens is door De Bruycker-Kemp o.a. opgebouwd en afgeleverd met verzwaard contragewicht +600kg, 3D meetsysteem, hydraulische snelwissel, hefoog op voorarm, looptrede aan de cabine, automatische smering, laarzenhouder vooraan op cabine en extra werkverlichting.

Over Patrick Stevens

Patrick Stevens is al meer dan 20 jaar ervaren specialist op het gebied van grondwerken, betonpompwerken en betonvloeren. Voor meer informatie gaat u naar: https://grondwerkenstevens.be/

Start met het samenstellen van uw eigen graafmachine!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.