Kobelco SK30SR-6E voor Coussée Bouw & Project

Coussée Bouw & Project uit Roeselare, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK30SR-6E minigraver in ontvangst genomen. Deze SK30SR-6E is o.a. afgeleverd met hydraulische snelwissel, automatische smering en firmanaam. Wij wensen Coussée Bouw & Project veel werkplezier met deze nieuwe minigraver!

De Kobelco SK30SR-6E met stage V motor biedt praktische, prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is de luxe cabine standaard voorzien van airconditioning. De SK30SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De Kobelco SK30SR-6E voor Coussée Bouw & Project is door De Bruycker-Kemp o.a. voorzien van een hefoog op de voorarm, automatische smering van Groeneveld, zwaailicht, firmanaam op de giek en achterop de motorkap en een hydraulische snelwissel. Daarnaast is de machine afgeleverd met nivelleerbak en twee dieplepelbakken.

Over Coussée Bouw & Project

Coussée Bouw & Project is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. In 1880 legde Constant Coussée de basis voor een succesvolle onderneming in de bouwsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in ruwbouw, schrijnwerk, projectontwikkeling, technieken en afwerking. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.coussee.eu/

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK30SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.