Kobelco SK350LC-11 en SK210LC voor Stadsbader

Stadsbader uit Harelbeke heeft opnieuw twee Kobelco’s toegevoegd aan hun machinepark. Enerzijds een Kobelco SK210LC-11 en gelijktijdig ook een Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine. Deze rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door een hoog vermogen en grote hefcapaciteit. De Bruycker-Kemp bedankt Stadsbader wederom voor het vertrouwen!

Beide machines uit de nieuwe -11 generatie bieden ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoen de machines aan de nieuwste Stage V-emissienormen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur.

Deze Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine werd door De Bruycker-Kemp onder andere uitgerust met hefoog op de voorarm, een looptrede aan de cabine, hydraulische snelwissel en belettering. Ook de SK210LC-11 werd uitgerust met onder andere een hefoog op de voorarm, hydraulische snelwissel, looptrede aan de cabine, extra contragewicht en belettering.

Over Stadsbader
Het familiebedrijf Stadsbader werd in 1946 opgericht in Harelbeke. Intussen wordt de onderneming geleid door derde generatie Dominique Valcke. De overnames van Deckx AO en Deckx EM in Dessel (2009) en Van Maercke Prefab te Kluisbergen (2014) betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking voor de marktpositie. Op vandaag is de groep dagelijks actief op zo’n 125 werven in België en buurlanden. Stadsbader streeft als aannemingsbedrijf in de eerste plaats naar een stabiele positie in de sector van de openbare en industriële projecten, gebaseerd op een gezonde financiële structuur. De onderneming heeft als primaire doelstelling de klantentevredenheid maximaal te waarborgen door middel van een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel +32 (0)59 - 70 30 05 mail naar info@dbk.be  of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.