Kobelco SK350LC-11 voor Karl D’Haene

Karl D’Haene BVBA uit Kruisem, heeft onlangs via De Bruycker-Kemp een nieuwe Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Ondertussen beschikt Karl D’Haene over heel wat Kobelco graafmachines. Wij wensen Karl D’Haene ook met deze Kobelco veel werkplezier!

De Kobelco SK350LC-11 is uitgerust met een Stage V-motor en door het extra contragewicht zeer stabiel. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste  technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

De Kobelco SK350LC-11 voor Karl D’Haene is o.a. opgebouwd  en afgeleverd met een hydraulische snelwissel, automatische smering, gereedschapskist op de onderwagen, looptrede aan de cabinekant, asdom onder de hoofdarm en nivelleerbak. Daarnaast is de rupsgraafmachine ook voorzien van firmanaam en -kleur op het contragewicht en op de boom.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Karl D’Haene BVBA

Karl D’Haene Grond-, beton- & afbraakwerken bvba, gevestigd te Kruisem, is decennialang actief in afbraak-, beton- en grondwerken. Dankzij hun eigen breekwerf kunnen ze alle puin verwerken en recycleren, zodat het materiaal later opnieuw gebruikt kan worden. Kijk op www.grondwerken-dhaene.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.