Kobelco SK350 LC-11E voor Nachtergaele Kristof

Firma Nachtergaele Kristof uit Oudenaarde heeft via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK350 LC-11E in gebruik genomen. De machine werd in de werkplaats van De Bruycker-Kemp uitgerust met diverse opties waaronder dubbele heflat met 4 gaten en opklapbare looptrede aan de cabine. Wij wensen Nachtergaele Kristof veel veilige werkuren met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK 350 LC-11E is uitgerust met een Stage V-motor en door het extra contragewicht zeer stabiel. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste  technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

De Kobelco voor Nachtergaele Kristof is o.a. opgebouwd en afgeleverd met enkele heflat met 4 gaten,  opklapbare looptrede aan de cabinedeur, extra LED-werklichten, automatische smering, hydraulisch snelwisselsysteem, firmanaam en geschilderd tegengewicht.

Over Nachtergaele Kristof

Nachtergaele Kristof bvba is een montagebedrijf dat is opgestart in 1998 in Kruishoutem. Van daaruit zijn ze gegroeid van een familiebedrijf naar een middelgrote KMO. Door die groei zijn ze verhuisd van Kruishoutem naar Oudenaarde. Nachtergaele Kristof is gespecialiseerd in de montage van industriële loodsen en landbouwgebouwen. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor zowel afbraakwerken, funderingswerken als grondwerken. Voor meer info gaat u naar www.nachtergaelekristogfbvba.be

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.