Kobelco SK350LC11 voor Willemen Infra

Willemen Infra NV uit Drongen heeft een Kobelco SK350LC-11E rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Eerder leverde De Bruycker-Kemp al diverse Kobelco rupsgraafmachines en BOMAG materieel aan het bedrijf. Wij wensen hen wederom veel plezierige en veilige draaiuren met de nieuwe machine!

De Kobelco SK350LC-11 is uitgerust met een Stage V-motor en door het extra contragewicht zeer stabiel. De machinist beschikt over een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste  technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntegreerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

De Kobelco SK350LC-11 voor Willemen Infra is o.a. opgebouwd  en afgeleverd met enkele heflat met 3 gaten, gereedschapskoffer voor- en achteraan, automatische smering, zwaailicht, hydraulisch snelwisselsysteem en extra LED-werkverlichting.

Over Willemen Infra NV
Deze firma beschikt ondertussen over vijf eigen asfaltcentrales, zes beton- en breekcentrales en zelfs een eigen transportbedrijf. Hun medewerkers zijn zeer gedreven en schuwen weekend- noch nachtwerk om hun opdracht tijdig af te werken. Maar de kwaliteit van een bouwfirma hangt ook steeds meer af van de beschikbare innoverende technologie en machines. Kijk op www.willemen.be/nl/ voor meer informatie en alle projecten van Willemen Infra.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK350LC11. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.